معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای شروع طرح تحول سلامت تاکنون، حدود ۱۹ هزار زایمان طبیعی در بیمارستانهای استان انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون، حدود ۱۹ هزار زایمان طبیعی در بیمارستانهای استان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه صبح امروز در آیین معارفه پزشکان متخصص جدید دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به دستاوردهای طرح تحول سلامت در این استان، افزود: از ابتدای این طرح تاکنون حدود ۲۰۰ هزار بیمار در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بستری شده و از منابع طرح تحول سلامت استفاده کردهاند.
وی با بیان اینکه قبل از اجرای طرح تحول سلامت، تجهیزات مناسبی در بیمارستانهای استان وجود نداشت و تجهیزات موجود نیز کارایی لازم را نداشتند، تصریح کرد: از منابع طرح تحول سلامت، حدود ۳۵ میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستانهای استان تأمین شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون، حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ بیمار در کلینیکهای استان توسط پزشکان ویزیت شدند.
دکتر یزدانپناه با اشاره به راهاندازی کلینیکهای تخصصی در سطح شهرهای بزرگ استان، بیان کرد: کلینیک تخصصی دهدشت در حال حاضر پیشرفت فیزیکی خوبی داشته و در دهه فجر امسال راهاندازی میشود و کلینیک تخصصی گچساران نیز در حال ساخت است.
بهرهبرداری از کلینیک ۵ طبقه یاسوج تا ۳ ماه آینده
وی به کلینیک ۵ طبقه یاسوج اشاره داشت و عنوان کرد: منابع موردنیاز برای تکمیل این کلینیک تأمین شده و امیدواریم بتوانیم تا حدود ۳ ماه آینده آن را راهاندزای کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زمینه تجهیزات پزشکی در کلینیکهای دهدشت و گچساران کمبودهایی وجود دارد که منابع موردنیاز برای خرید این تجهیزات تأمین شده و امیدواریم بتوانیم تا ۱۵ روز آینده این تجهیزات را به این کلینیکها وارد کنیم.
دکتر یزدانپناه با بیان اینکه ترویج زایمان طبیعی یکی از برنامههای طرح تحول نظام سلامت بود، اظهار کرد: از ابتدای شروع طرح تاکنون، حدود ۱۹ هزار زایمان طبیعی در بیمارستانهای استان انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: همچنین در طی این مدت، سزارین از ۴۶ درصد به ۴۱ درصد در استان کاهش یافته است.
وی ماندگاری پزشکان را از دیگر برنامههای طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و ادامه داد: در طی دو سال گذشته حدود ۱۰۰ پزشک و امسال ۵۰ پزشک وارد استان شده و درصد ماندگاری پزشکان در استان به ۷۰ درصد رسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مساله پزشکان مقیم از دیگر برنامههایی بود که در این استان همزمان با دیگر نقاط کشور شروع شد، که در این راستا در دهدشت در ۳ رشته، گچساران ۲ رشته، در بیمارستان امام سجاد(ع) ۳ رشته و در بیمارستان شهید بهشتی در ۵ رشته متخصصان مقیم را داریم که حدود ۶۶ پزشک در این برنامه مشارکت دارند.
دکتر یزدانپناه ارتقای هتلینگ بیمارستانها را از دیگر برنامههایی عنوان کرد که در این طرح موردتوجه قرار گرفت و عنوان کرد: سهم استان از این بخش حدود ۱۵ میلیارد تومان بود که در این راستا بیش از ۸۵ درصد بخشهای بیمارستانهای استان بازسازی شدند.
وی ابراز کرد: در حوزه اورژانس در طی یک سال گذشته ۳۹ آمبولانس وارد استان شده و همه مراکز اورژانس ۱۱۵ استان به آمبولانس مجهز شدند و در حال حاضر در این زمینه کمبودی وجود ندارد.